Klub Šport-ani

Športno animacijsko kulturni klub, s krajšim imenom Klub Šport-ani je začel s svojim delovanjem poleti 2013, pod okriljem Nike Novinec in Iris Batista, ki imata dolgoletne izkušnje kot animatorki.

Klub Špor-ani Kljub temu, da je klub še zelo mlad, že sodeluje na raznih prireditvah, rojstnodnevnih zabavah in se povezuje tudi z drugimi športnimi in kulturnimi društvi. Osnovna dejavnost  Kluba Šport-ani je animacija otrok – na raznih zabavah in družabnih srečanjih, team –buildingih … 

Klub se je prvič predstavil na Mini olimpijadi v septembru 2013.  Animatorki Iris in Nika sta otroke zabavali z raznimi športnimi igricami, prilagojenimi različnim starostnim stopnjam in popestrenimi z zanimivimi pripomočki.  Sledila je prva »resna« zadolžitev – sodelovanje na 1. Kros triatlonu Vogršček. Animatorji kluba so otroke zabavali, medtem ko so starši sodelovali na triatlonu (ali samo navijali). Po naših občutkih, predvsem pa po odzivih sodeč, je bila naloga več kot uspešno opravljena.

Po odličnem začetku ima Klub Šport-ani nove načrte – športne igre, poligone, zabavne štafete … Animacije izvajajo izkušeni animatorji, ki ob obilici veselja in nepozabnih doživetij poskrbijo, da je zabava varna.

Več informacij na spletni strani Kluba Šport - ani