Popoldan na sporedu 13. redna seja

datum: 10.04.2024
kategorija: Novice

Svetnice in svetniki se bodo popoldan sestali na 13. redni seji. Seja bo s pričetkom ob 15.30 predvajana v živo na občinskem Youtube kanalu ali na spletni strani občine Ajdovščina.

13. redna seja Občinskega sveta Občine Ajdovščina bo potekala 10. aprila. Dnevi red je tudi tokrat obsežen. Ponovno bo večji del razprav namenjen občinskim javnim zavodom – na prejšnji seji so svetniki pregledali del letnih poročil, preostali zavodi pa bodo pod drobnogledom na 13. seji, na sejo so vabljeni tudi direktorji obravnavanih zavodov. V obravnavi bosta tudi letno poročilo Nadzornega odbora ter Zaključni račun proračuna Občine Ajdovščina za leto 2023. Med zanimivejšimi vsebinami pa bo zagotovo določitev letošnjih občinskih nagrajencev. Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je pripravila predlog, o katerem bodo na aprilski seji odločali občinski svetniki. Prejemnikom bodo priznanja vročena na letošnjem občinskem prazniku, 5. maja na Lavričevem trgu v Ajdovščini. Več o vsebini si lahko preberite na tej povezavi.

Povezava do prenosa v živo pa je dostopna na tej povezavi.

Seje Občinskega sveta Občine Ajdovščina lahko spremljate v neposrednem prenosu preko občinske spletne strani, ali si ogledate posnetke  - arhiv posnetkov.