Koledar dogodkov

Dogodek: Kreativna delavnica: Od balkonskega vrtička do družabnega kotička

Datum: 03.04.2024
Ura: 17:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Garaža

Organizator: Garaža

garaža-vrtiček-3apr.jpgNa kreativno druženje vabimo vse, ki želite izdelati praktičen izdelek za svoj dom ali okolico: npr. balkonski vrtiček, korito za rože, količke za gredico, ptičjo hiško, paletno vrtno pohištvo ... izdelati darilo za osebni praznik ali pa zgolj popraviti majav stol oziroma kakšen drug kos pohištva. Lahko pa nas pridete samo pogledat. Želimo, da Garažo prepoznate kot vaše okolje, v katerem lahko skupaj ustvarjamo, sodelujemo in razvijamo nove ideje. 

Svojo kreativnost boste lahko spustili na plano v Garaži, izdelek pa brezplačno odnesli domov.

Na delavnici se bomo posvetili skiciranju izdelkov, če pa izdelka ne boste uspeli dokončati pa se boste individualno dogovorili z izvajalcem. Garaža je na voljo za dokončanje izdelkov vsak delovnik od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro.

Garaža nudi različno ročno in strojno orodje, palete poklanja lokalno podjetje Leone, ostale pripomočke priskrbimo mi, tako, da od vas pričakujemo, da s seboj prinesete dobre ideje.

Delavnico bo vodil mentor Vasja Černic – mojster paletnega pohištva, ki bo na voljo za nasvete pri sestavi klopi ter ostalih izdelkov.