Koledar dogodkov

Dogodek: Kašev letni vrt - 2. vikend koncertov, delavnic in degustacij

Datum: 11.08.2017 - 13.08.2017

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: MC Hiša mladih

Organizator: KAŠ

plakat-2vikend.jpgKašev letni vrt je vsakoletna prireditev, ki poteka v Ajdovščini. Letos vam ponujamo petkove koncerte, sobotne delavnice, nedeljske glasbene večere in degustacije.

PETEK, 11.8.2017 ob 22h - koncert Rudi Bučar z Istrabendom in Skupina ReRum. Vstop prost.

Rudi Bučar je slovenski kantavtor, folk rock glasbenik in poustvarjalec istrske glasbene kulturne dediščine. Z zasedbo Istrabend je začel nastopati leta 2011. V njej sta bila poleg Rudija Bučarja še dva izjemna glasbenika mlajše generacije, harmonikar in skladatelj Janez Dovč ter tubist Goran Krmac. Z njima je posnel svoj tretji samostojni album, Rudi in Istrabend. 

Domačo pop - rock skupino ReRum sestavljajo Dejan Likar - Vocal, Guitar, Song Writter; Andrej Česnik - Guitar, Song Writter ter Jure Vučko - Drums.

SOBOTA, 12.8.2017 ob 16h - Sam svoj mojster: Delavnica izdelave kvačkanih kopalk s Pink Pine.

Špela Škvarč nas že kar nekaj časa pod svojo znamko Pink Pine razveseljuje s svojimi kvačkanimi izdelki. Največji hit so njene kvačkane ženske kopalke. V delavnici bomo spoznavali osnove kvačkanja, nato nam bo pa Špela pokazala, kako naredimo sami svoje kopalke, da se bomo imeli ob Hublju oziroma Vipavi še lepše.
Prijave zbiramo na mia.hocevar@kas.si.
Cena delavnice: 3 €
Za člane KAŠ-a je delavnica brezplačna.
Delavnica bo potekala v eni izmed učilnic Hiše Mladih.

NEDELJA, 13.8.2017 ob 18h - Predstavitev in degustacija koktejlov z ekipo BRLOG iz Vipave.
V Vipavsko dolino prihaja osvežitev z najrazličnejšo ponudbo žganih pijač. V Vipavi se je pred kratkim namreč odprl nov bar Brlog. Ekipa Brloga nam bo predstavila letošnje trende osvežilnih pijač ter nas naučila skritih trikov za pripravo najboljšega koktejla. Ker se pa človek s prakso največ nauči, bo temu sledila tudi degustacija.
Predstavitev je brezplačna, a za lažjo izvedbo naprošamo, da nam svojo prisotnost sporočite na martin.pracek@kas.si.
Delavnica bo potekala v eni izmed učilnic MC Hiše mladih.

NEDELJA, 13.8.2017 ob 21h - koncert Tomaža Domiclja
Domicelj je naš slovenski kantavtor in kitarist, ki je za svoje skladbe prejel številne nagrade na festivalih doma in v tujini. Njegove uspešnice so: Slovenskega naroda sin, Danes bo srečen dan, Kamionar (Žena, jutr 'mam furo spet), Zbogom, sin, Jamajka, Avtomat, Življenje je lepo.
Vstop prost.

INFO: http://letnivrt.kas.si/