Koledar dogodkov

Dogodek: Spletno ustvarjalno druženje: Dobre želje za zimsko veselje

Datum: 08.12.2020
Ura: 20:00

Kraj: spletni dogodek
Lokacija: Spletni dogodek

Organizator: KAŠ

Praznična Klub ajdovskih študentov bo letos v sklopu vseslovenske humanitarne akcije 'Mala pozornost za veliko veselje' z voščili in željami razsveljeval starejše občanke in občane v občinah Ajdovščina in Vipava. Vabljeni k sodelovanju - prispevajte svoje voščilo, KAŠ-evci pa bodo poskrbeli, da bo vsak posameznik prejel svojega. 

Kako lahko sodelujete: 

1. Napišite voščilnico in jo pošljite na naslov KAŠ, Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina, ali pa jo dostavite v poštni nabiralnik KAŠ-a, na istem naslovu, pri glavnem vhodu v MKC Hišo mladih. Zadnji dan za pošiljanje voščilnic je 9. 12. 2020! 

2. Napišite voščilo v ta obrazec:  https://bit.ly/3m5Yr2y, KAŠ-evci pa ga bodo prepisali v voščilnico. Voščila na tej povezavi zbirajo do torka, 8. 12. 2020! 

Vsi pa ste vabljeni k sodelovanju v spletnem družabnem dogodku, v torek, 8. 12. 2020, ob 20. uri, na druženje ob božični glasbi, toplih napitkih, hkrati pa boste izdelovali voščilnice in pisali voščila. Povezava do srečanja: srečanja: https://uni-lj-si.zoom.us/j/92413651702

Pa še: voščila naj bodo napisana lastnoročno, z velikimi tiskanimi črkami za lažjo berljivost, zraven pa lahko tudi kaj narišete. 

K sodelovanju vabljeni vsi - mladi in stari, študenti in neštudenti ...