Koledar dogodkov

Dogodek: Poletje v Vipavskem Križu: IZDELAVA PARFUMA

Datum: 15.07.2021
Ura: 17:00

Kraj: Vipavski Križ
Lokacija: Vipavski Križ

Organizator: Glasbeno društvo Nova

 

Poletje v VK plakat Po dolgi zimi so se naposled vsepovsod razcvetele kulturne prireditve. V Vipavskem Križu bo že tretje leto ob četrtkih in dveh petkih v juliju in avgustu v organizaciji Glasbenega društva NOVA zelo pestro Poletje, ki prinaša koncerte, projekcije filmov, delavnice in predstave.

Vabljeni na prvi poletni dogodek, delavnico izdelave parfuma. 

Danica Gračan Jevtič bo razkrila skrivnosti ustvarjanja parfumov iz naravnih sestavin. Predstavila bo mešanico, ki pomaga pri premagovanju stresa in blagodejno vpliva na harmonijo telesa.

Brezplačno. Obvezne prijave na 041 618 373.

 

Vljudno naprošamo za upoštevanje navodil in priporočil z namenom preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Ob morebitnih nevšečnostih vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

V kolikor zaradi slabega vremena ali izrednih razmer dogodka ne bo mogoče izpeljati, si kot organizator pridržujemo pravico za dogodek razpisati nov datum oziroma dogodek odpovedati. Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Glasbeno društvo NOVA

+386 (0) 41 618 373

info@gdnova.si

www.gdnova.si/pvk

www.facebook.com/drustvo.nova

gdnovainsta

 

NAGRADNA IGRA

 

Kulturne dogodke smo v preteklem letu vsi močno pogrešali. Zato je ob ponovnem zagonu javnega življenja vsak izmed njih še toliko bolj dragocen. Z nagradno igro želimo spodbuditi obisk vseh vrst kulturnih dogodkov. Kako do nagrad? Udeležite se kulturnega dogodka, lahko je to koncert, predstava, razstava, literarni ali filmski večer, v naši ali katerikoli drugi organizaciji. Na dogodku posnemite fotografijo, objavite jo na svojem Instagramu s pripisom ene izmed oznak #enkulturninateden ali #gdnova ali #poletjevvipavskemkrizu. V kolikor nimate IG računa nam fotografijo lahko pošljete na info@gdnova.si. Vsak teden bomo med zbranimi fotografijami izžrebali nagrajenca, ki prejme vstopnico za koncert v naši organizaciji in praktično nagrado.