Koledar dogodkov

Dogodek: Povezujemo Goriško: ROBINOVA TURNEJA, še nikoli si nismo bili bliže

Datum: 10.09.2021
Ura: 12:30

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Lavričev trg Ajdovščina

Organizator: Radio Robin

robinova turneja.pngZ Robinovo turnejo želimo z mobilnim studiem Robinove turneje obiskati kar čim več krajev z oddajanjem programa v živo. V mobilnem studiu se nam bodo pridružili tudi lokalni in glasbeni gostje.

Ker zaradi Covid-19 situacije ne morejo poslušalci k nam na dogodek, smo se odločili, da pridemo mi k njim domov. Pri poslušalcih doma bi se radi ustavili v občinah: Bovec, Kobarid, Kanal ob Soči, Brda, MO Nova Gorica, Šempeter-Vrtojba, Miren – Kostanjevica, Renče – Vogrsko, Komen, Ajdovščina in Vipava.
Na ta simboličen način želimo povezati tudi vse turistične destinacije ter pričarati navdušenje 15.000 poslušalcev.

Iz Ajdovščine se bo oglasil župan Tadej Beočanin, v eter bodo potovale novičke o tradicionalnih kmečkih opravilih, ki jih še vedno negujejo v društvu Trillek na Colu, seveda bi na sporedu tudi nadvse priljubljena skladba Retro anorak ajdovske skupine Jet Black Diamonds, ki bodo predstavili svoje delo. Pokukali bomo v Garažo, Kristjan Koren bo predstavil najboljše kolesarske ture, na placu bodo trening opravili mladi nogometaši ND Primorje ter Tekači Vipavske doline, plesalke ADC pa bodo zaplesale ... 

Vabljeni k poslušanju, pa morebiti tudi na priložnostni obisk - petek, 10. september, med 12.30 in 17.00, na Lavričevem trgu!