Koledar dogodkov

Dogodek: Kino Ajdovščina: NERAZDRUŽLJIVI, animirana sinhronizirana družinska pustolovščina

Datum: 10.05.2024
Ura: 17:00

Kraj: Ajdovščina
Lokacija: Dvorana prve slovenske vlade Ajdovščina

Organizator: Kino Ajdovščina

nerazdruzljivi_NASLOVNICA-RUBRIKE-1536x864.jpgIzvirni naslov: The Inseparables

Žanr: družinska animirana sinhronizirana pustolovščina
Režija: Jérémie Degruson
Scenarij: Bob Barlen, Cal Brunker, Joel Cohen
Vloge: Nejc Cijan Garlatti, Blaž Šef, Manca Kepic, Mirko Medved, Gaja Filač, Sašo Prešeren, Tina Ogrin, Aleksander Golja, Dora Petrej

NERAZDRUŽLJIVI je zabavna družinska animirana sinhronizirana pustolovščina, ki govori o pomembnosti pravega prijateljstva. Zgodba spremlja nezgode in prigode zapuščene plišaste igrače po imenu DJ PASJI PES in lutke z neomejeno domišljijo z imenom DON, ki se ponesreči srečata v Centralnem parku in se odpravita na nepozabno epsko pustolovščino.

Režiser filma Jérémie Degruson pravi, da gre za zgodbo o dveh izobčencih, ki kljub razlikam, postaneta prijatelja. Eden od njiju ima brezmejno domišljijo in brezsramno raziskuje svoje najbolj divje fantazije, drugi pa je brez navdiha in negotov glede lastnega stila. Svoje potovanje bosta s kupom drugih sanjačev, spremenila v pravo zgodbo o junakih. Film je poklon pravemu in iskrenemu prijateljstvu in bo osvobodil domišljijo sanjačev vseh starosti. Namenjen je vsem, ki so se kadarkoli počutili drugačne in so svoje zatočišče našli v domišljiji. Film je oda domišljiji in ustvarjalnosti, ki sta bistveni izobraževalni vrednoti za prihodnje generacije.

Svet pripada sanjačem...in morda še bolj tistim, ki svojo domišljijo upajo deliti z drugimi