Koledar dogodkov

Dogodek: Devin Gray v Klubu Štala

Datum: 10.05.2024
Ura: 20:00

Kraj: Lokavec
Lokacija: Klub Štala, zaselek Kuši ob Kovaškem muzeju v Lokavcu

Organizator: KUD Kussa

devin gray štala.jpgDevin Gray, je newyorški umetnik, ki ga zanima več glasbenih smeri in ki pri svojem delu stremi h kakovosti in iskrenosti. Njegova vznemirljiva energija ga je gnala v številne različne glasbene smeri in projekte. Gray, ki ga imajo njegovi sodobniki za vrhunskega glasbenika, obeta kot umetnik, ki ne bo samo premaknil glasbe naprej, ampak kot umetnik, ki bo svojo edinstveno glasbeno vizijo delil s svetom glasbe.

Svež pristop Devina Graya k sodobnemu bobnanju mu je omogočil igranje s številnimi svetovnimi velikimi jazz glasbeniki. Nastopal je že v mnogih krajih širom sveta. Je vrhunski mladi bobnar v številnih sodobnih jazzovskih krogih v New Yorku. Trenutni vodilni projekti vključujejo dva kvarteta - Dirigo Rataplan z Elleryjem Eskelinom, Daveom Balloujem in Michaelom Formanekom in RelativE Resonance s Chrisom Speedom, Krisom Davisom in Chrisom Tordinijem. Gray živi in ustvarja v Brooklynu in Berlinu.

https://devingraymusic.com/

https://www.youtube.com/watch?v=4wIBZAg6uf0


Ob dogodkih, ki jih prirejamo v Klubu Štala, sicer pa po predhodni telefonski najavi, vse do 20.5.2024 prijazno vabljeni v našo galerijo na ogled razstave Anje Kranjc z naslovom »Odprto bivajoče«.

 

Lepo vabljeni!

Prispevek za koncert 10,00 EUR.

Zaradi boljše organizacije, prosimo za rezervacije na:
drustvokussa@gmail.com
ali telefonsko:

Gal 031 494 852
Beti 051 313 163